Summer Pop-Up Oostende

september 7, 2022

Na een succesvolle editie in Knokke in de zomer van 2020, besloten we dit jaar opnieuw een pop-up te openen tijdens de zomermaanden. Deze keer trokken we richting Oostende!

Oostende komt de laatste jaren steeds meer op als culturele hoofdstad. Met een levendige kunstscene en meer dan 50 kunstgalerijen, leek de badstad de ideale locatie om nogmaals een pop-up galerie te openen. Met dank aan Bart Ramakers en Galerie Papillon, vonden we de perfecte locatie op de hoek van het Marie-José Plein (vroegere Galerie Papillon) waar de pop-up de deuren opende op 1 juli 2022.

Voor de gelegenheid werd speciaal door Kamagurka en Herr Seele een kunstwerk ontworpen dat eerbetoon brengt aan de twee Oostendse figuren Cowboy Henk en zanger Arno. Het werk genaamd “Cowboy Oh La La La” past in een reeks kunstwerken die de stad Oostende eert.

Naast deze unieke serie kunstwerken werden er ook werken van José Vermeersch , Bart Ramakers, Giampaolo Amoruso, Christian Silvain, Bernard Pras en nog veel andere geëxposeerd.

Ontdek Ook Deze

Gerelateerde Artikelen

Ontdek Ook Deze

Gerelateerde Artikelen