JDgalerie-logo_footer-1024x795

Pop-up Ghent

Vernissage
Laurent Dierckx
Donderdag 01.06, 19:00

Adres
Hoornstraat 11, Gent Zijstraat Veldstraat
Parking
Kouter / Center
Openingsuren
donderdag - vrijdag: 13:00- 18:00 zaterdag - zondag: 11:00 - 18:00
Laurent Dierckx
02.06 - 02.07

Olieverf schilderijen en tekeningen

De galerie in Kuurne blijft open

Galerie Jos Depypere

Reflecteren op een gedenkwaardig jaar

Galerie Jos Depypere's 2022

Nu het jaar 2022 ten einde loopt, is het tijd om stil te staan ​​bij alles wat Galerie Jos Depypere in 2022 heeft verwezenlijkt. Het was een opmerkelijk en belangrijk jaar voor onze galerie, met solotentoonstellingen en groepstentoonstellingen met werken van uiteenlopende kunstenaars.

We waren verheugd honderden bezoekers te hebben mogen verwelkomen en hopen dat jullie allemaal iets inspirerends, tot nadenken stemmend of gewoon moois hebben gevonden tijdens jullie bezoek.

Pop-up Gent


Laurent Dierckx
02.06 - 02.07

donderdag – vrijdag: 13:00-18:00

zaterdag – zondag: 11:00 – 18:00

Hoornstraat 11 - parking Kouter & Center
Donderdag 01.06, 19:00
Vernissage
Sinds 1950

Opgericht in 1950
door Michel Depypere

Opgericht in 1950 door Michel Depypere, Galerie Jos Depypere is één van de meest authentieke vertegenwoordigers van oude, moderne en hedendaagse kunst in België.

Gevestigd in Kuurne, nam Jos Depypere samen met zijn broer en zussen op de 29-jarige leeftijd de galerie van zijn overleden vader over. In de voetsporen van zijn vader wilde Jos Depypere zijn missie voortzetten en nieuwe talenten vinden. “Geen kunst zonder passie” is de heilige spreuk van de galerie.

Tijdens deze reis ontdekte hij jonge talenten die dezelfde passie voor kunst deelden.

Door seizoensgebonden kunsttentoonstellingen te organiseren, hielp Jos Depypere hen een doorbraak te ervaren waardoor hij relaties aanging met kunstenaars als Pjeroo Roobjee, Godfried Vervisch, Koen Scherpereel, Christian Silvain, Giampaolo Amoruso en vele anderen. Terwijl nog steeds op zoek naar nieuw talent, biedt Galerie Jos Depypere een mix van oude kunst van o.a. F. Jespers of zelfs E. Carpentier en moderne en hedendaagse kunst van o.a. G. Amoruso, KRM, Kamagurka, B. Pras, B. Ramakers, C. Silvain, etc.

Bij Depypere

Van generatie
tot generatie

Van generatie op generatie staat Galerie Jos Depypere dan ook niet alleen bekend om zijn hartelijke ontvangst en familiale aanpak, maar ook om zijn expertise.

Als lid van de Vlaamse Vereniging van Experten en de AAEIA heeft de galerie dankzij de ervaring en knowhow van Jos Depypere haar stempel gedrukt op de Belgische markt voor oude, moderne en hedendaagse kunst. Door de jaren heen heeft Galerie Jos Depypere ernaar gestreefd om kunstverzamelaars toegang te bieden tot een diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunstenaars door middel van tentoonstellingen en kunstbeurzen.

Tot op vandaag geloven we nog steeds dat kunst niet alleen een passie is, maar ook een emotioneel gevoel dat mensen bij elkaar kan en moet brengen. Heden wordt de galerie gerund door Jos Depypere en zijn dochter Chloé Depypere, die een warm welkom heten voor iedereen wiens hart verlangt naar diezelfde passie voor kunst.

Blijf In Contact

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. De beste manier om contact te houden en op de hoogte te blijven van aankomende evenementen, kunstwerken en nog veel meer.