JDgalerie-logo_footer-1024x795

COMING SOON

Winter Expo 2023

Winter expo van donderdag 07/12 tot zondag 31/12 met nieuwe werken van Bernard Pras, Laurent Dierckx, José Vermeersch, Giampaolo Amoruso, C.Leg, Gérard Cambon, Julie De Bleeckere en nog veel meer.

Open van donderdag t.e.m. zondag 14:00 tot 18:30.
Ook op zondag 24/12 en 31/12.

Previous slide
Next slide
Sinds 1950

Opgericht in 1950
door Michel Depypere

Opgericht in Kuurne in 1950 door Michel Depypere, is Galerie Jos Depypere één van de meest authentieke vertegenwoordigers van oude, moderne en hedendaagse kunst in België.

Het jaar 1969 markeert de start van een hele reeks tentoonstellingen, waaronder de eerste expo van José Vermeersch die zijn carrière hierna gelanceerd zag. Jos Depypere nam samen met zijn broer Rik en zus Katrien in 1978 de galerie van zijn overleden vader over. In de voetsporen van zijn vader was Jos Depypere vastbesloten om zijn missie voort te zetten en nieuwe talenten te vinden. “Geen kunst zonder passie” is sindsdien het mantra van de galerie.

Tijdens deze reis ontdekte hij heel wat talenten die dezelfde passie voor kunst deelden. Dit betekende een start of een doorbraak voor vele artiesten zoals Koen Scherpereel, Philippe Bouttens, Pjeroo Roobjee, Godfried Vervisch, Christian Silvain, Giampaolo Amoruso, Bernard Pras en vele anderen.  

Galerie Jos Depypere, steeds op zoek naar nieuw talent, brengt nog altijd een mix van hedendaagse, moderne en oude kunst van onder andere F. Jespers, L.Robbe, Permeke, E. Viérin, E. Carpentier, etc.

Bij Depypere

Van generatie
tot generatie

Van generatie op generatie staat Galerie Jos Depypere niet alleen bekend om haar hartelijke ontvangst en familiale aanpak, maar ook om haar expertise.  

Als lid van de Vlaamse Vereniging van Experten en de AAEIA heeft Jos Depypere’s ervaring en knowhow de galerie in staat gesteld om haar stempel te drukken op de Belgische kunstmarkt..

Tot op vandaag geloven we nog steeds dat kunst niet alleen een passie is, maar ook een emotioneel gevoel dat mensen bij elkaar kan en moet brengen.

Heden wordt de galerie gerund door Jos Depypere en zijn dochter Chloé Depypere, die iedereen met een passie voor kunst van harte verwelkomen.

Blijf In Contact

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. De beste manier om contact te houden en op de hoogte te blijven van aankomende evenementen, kunstwerken en nog veel meer.