JDgalerie-logo_footer-1024x795

LAATSTE WEEK

t.e.m. zondag 14.07

Jos & Chloé Depypere hebben het genoegen u uit te nodigen om het werk van Koen Scherpereel te ontdekken tot en met zondag 14.07.

Geopend van donderdag tot en met zondag van 14:00 tot 18:30 of op afspraak.

JAARLIJKS VERLOF

enkel open op afspraak
21.07 t.e.m. 15.08

Galerie Jos Depypere zal gesloten zijn tijdens de zomervakantie en zal enkel op afspraak geopend zijn van zondag 21.07 tot en met donderdag 15.08.

Om een afspraak te maken, gelieve ons eerst te contacteren.

We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen op vrijdag 16.08!

Sinds 1950

Opgericht in 1950
door Michel Depypere

Opgericht in Kuurne in 1950 door Michel Depypere, is Galerie Jos Depypere één van de meest authentieke vertegenwoordigers van oude, moderne en hedendaagse kunst in België.

Het jaar 1969 markeert de start van een hele reeks tentoonstellingen, waaronder de eerste expo van José Vermeersch die zijn carrière hierna gelanceerd zag. Jos Depypere nam samen met zijn broer Rik en zus Katrien in 1978 de galerie van zijn overleden vader over. In de voetsporen van zijn vader was Jos Depypere vastbesloten om zijn missie voort te zetten en nieuwe talenten te vinden. “Geen kunst zonder passie” is sindsdien het mantra van de galerie.

Tijdens deze reis ontdekte hij heel wat talenten die dezelfde passie voor kunst deelden. Dit betekende een start of een doorbraak voor vele artiesten zoals Koen Scherpereel, Philippe Bouttens, Pjeroo Roobjee, Godfried Vervisch, Christian Silvain, Giampaolo Amoruso, Bernard Pras en vele anderen.  

Galerie Jos Depypere, steeds op zoek naar nieuw talent, brengt nog altijd een mix van hedendaagse, moderne en oude kunst van onder andere F. Jespers, L.Robbe, Permeke, E. Viérin, E. Carpentier, etc.

Van generatie op generatie staat Galerie Jos Depypere niet alleen bekend om haar hartelijke ontvangst en familiale aanpak, maar ook om haar expertise.  

Als lid van de Vlaamse Vereniging van Experten en de AAEIA heeft Jos Depypere’s ervaring en knowhow de galerie in staat gesteld om haar stempel te drukken op de Belgische kunstmarkt..

Bij Depypere

Van generatie
tot generatie​

Tot op vandaag geloven we nog steeds dat kunst niet alleen een passie is, maar ook een emotioneel gevoel dat mensen kan en moet samenbrengen.

De galerie wordt nu geleid door Jos Depypere en zijn dochter Chloé Depypere, die iedereen met een passie voor kunst van harte welkom heten.

Blijf In Contact

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. De beste manier om contact te houden en op de hoogte te blijven van aankomende evenementen, kunstwerken en nog veel meer.